Tájékoztatás vízóracseréről

Tisztelt Fogyasztóink!

A távhő szolgáltatást igénybe vevő épületekben beszerelt használati melegvíz fogyasztást mérő (továbbiakban: HMV) órák távleolvasásához szükséges eszközök beszerzése folyamatban van, várhatóan június első hetében a szerződések aláírásra kerülnek. Az adattovábbító egység (rádiómodul) HMV órákba történő beszerelését, üzembehelyezését társaságunk karbantartó csoportja fogja elvégezni a társasházakkal közösen egyeztetett időpontban. A munka folyamatos, gyors elvégzésének feltétele, hogy az egyeztett időpont előtt az ingatlanban a lejárt vagy az ebben az évben lejáró hitelességű HMV órák cseréje már megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a lejárt hitelességű órák cseréje és a rádiómodulok beszerelése, üzembehelyezése nem egyidőben történik, erre a munka ütemezése miatt nincs lehetőség.

A fentiekre való tekintettel kérjük azon fogyasztóinkat, akik kaptak tájékoztató levelet arról, hogy 2022. december 31. napjával lejár a melegvízmérő órájuk hitelessége, az óracseréről mielőbb gondoskodni szíveskedjenek.

Igény szerint a TiszaSzolg 2004 Kft. karbantartó csoportja a vízóracserét teljeskörű ügyintézéssel – utólagos számlázással – vállalja. Amennyiben Társaságunkkal kívánja lecseréltetni a vízmérő órát (órákat) úgy időpontot kell egyeztetnie kollégáinkkal a 06-70-333-7484 telefonszámon munkaidőben 6:00 – 14:00 óra között.

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket megköszönve.

TiszaSzolg 2004 Kft.

Tájékoztatás fűtésszolgáltatás leállításáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy 2022. április 28-án, a külső átlaghőmérséklet alakulására tekintettel a fűtésszolgáltatást leállítjuk.

Kérjük fogyasztóinkat - különös tekintettel a fűtéskorszerűsített épületben élőket -, hogy a radiátor szelepeket maximális állásra nyissák ki, hogy a szolgáltatás későbbi indításakor ne jelentkezzenek panaszok a szolgáltatással kapcsolatban. A zárva maradt radiátor szelep leragadhat, levegő és szennyeződés kerülhet a rendszerbe, amely a lezárt szelepeknél elakadva meghibásodáshoz vezethet.

Távhőszolgáltatás diszpécserszolgálat (24 órás) telefonszáma: (49) 341-627
Mobilszám: (70) 333-7476

TiszaSzolg 2004 Kft.

Gyógy- és Strandfürdő nyitvatartása

Kedves Vendégeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő nyitvatartási rendje megváltozik.

2021. november 15. hétfőtől, minden nap 9:30-tól 20:00 óráig várjuk kedves vendégeinket.


TiszaSzolg 2004 Kft.

Ügyfélfogadást érintő intézkedések

Tisztelt Fogyasztóink!

A TiszaSzolg 2004 Kft. ügyfélszolgálatán 2021. október 29-től a Covid-19 járványra való tekintettel az ügyféltérben egyszerre egy fogyasztó tartózkodhat ügyintézés vagy pénztári befizetés miatt, ez alól kivételt képez a tulajdonosváltozás bejelentés, ebben az esetben 2 fő (vevő és eladó).

A szájmaszk és a kézfertőtlenítő használata kötelező!

Kérjük, hogy melegvíz-mérőóra állását a továbbiakban is telefonon vagy e-mail-en jelentse be részünkre, valamint továbbra is működik az online ügyintézés is, ezzel kapcsolatosan részletes tájékoztatót találnak a www.tszolg.hu weboldalon.