Tájékoztató fűtés és melegvíz szolgáltatás szüneteléséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a Tiszaújvárosi Szivárvány Óvoda (Pajtás köz 13.) udvarán DN 125-ös gerincvezeték lyukadás történt, melynek javítási munkáit 2023. március 24-én végezzük. A javítási munkák miatt 2023. március 24-én 06 órától várhatóan 2023. március 24-én 18 óráig, az alább felsorolt épületekben a fűtés és a használati melegvíz szolgáltatás szünetel.

Szolgáltatás kieséssel érintett épületek:
József A. út 9-11.
József A. út 13-15.
József A. út 17-19.
József A. út 21.
József A. út 23.
József A. út 25.
Hajdú tér 1.
Hajdú tér 3.
Hajdú tér 5.

Szolgáltatás kieséssel érintett Intézmények:
Tiszaújvárosi Szivárvány Óvoda (Pajtás köz 13.)

Szíves megértésüket és türelmüket előre is köszönjük.

TiszaSzolg 2004 Kft.

Vízóracsere

Tisztelt Fogyasztóink!

Kérjük azokat a fogyasztóinkat, akik tájékoztató levelet kaptak arról, hogy 2022. december 31. napjával lejár a melegvíz mérő órájuk hitelessége, az óracseréről mielőbb gondoskodni szíveskedjenek.

Igény szerint a TiszaSzolg 2004 Kft. karbantartó csoportja a vízóracserét teljes körű ügyintézéssel - utólagos számlázással - vállalja. A társaságunk által felszerelt új vízórák a távleolvasáshoz szükséges jeladóval ellátva kerülnek beépítésre a mérési helyre. Amennyiben Társaságunkkal kívánja lecseréltetni a vízmérő órát, úgy időpontot kell egyeztetnie kollégáinkkal a 06-70-333-7484 telefonszámon, munkaidőben 6:00 - 14:00 óra között.

Köszönjük megértésüket, türelmüket és együttműködésüket.

TiszaSzolg 2004 Kft.

Tájékoztatás fűtésszolgáltatás indításáról

Tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat, hogy jogszabályi kötelezettség alapján, a távhőszolgáltatónak az alábbi körülmények esetén kell gondoskodnia a fűtés elindításáról:

- a külső hőmérséklet napi átlaga 3 egymást követő napon nem haladja meg a +12 °C-ot,
- a külső hőmérséklet napi átlaga 1 napon nem haladja meg a +10 °C-ot.

Mivel fennállnak a fűtésszolgáltatás indításának feltételei, a TiszaSzolg 2004 Kft. gondoskodott a fűtésszolgáltatás elindításáról. A fűtést szabályozó szelepek 12 °C feletti külső hőmérséklet esetén automatikusan kikapcsolnak, tehát a szolgáltatás alkalmazkodik a külső hőmérsékletekhez.

Amennyiben a szolgáltatással kapcsolatban problémát tapasztalnak, kérjük, hogy a 49/341-627-es telefonszámon tegyék meg a hibabejelentést.

TiszaSzolg 2004 Kft.

Tájékoztatás vízóracseréről

Tisztelt Fogyasztóink!

A távhő szolgáltatást igénybe vevő épületekben beszerelt használati melegvíz fogyasztást mérő (továbbiakban: HMV) órák távleolvasásához szükséges eszközök beszerzése folyamatban van, várhatóan június első hetében a szerződések aláírásra kerülnek. Az adattovábbító egység (rádiómodul) HMV órákba történő beszerelését, üzembehelyezését társaságunk karbantartó csoportja fogja elvégezni a társasházakkal közösen egyeztetett időpontban. A munka folyamatos, gyors elvégzésének feltétele, hogy az egyeztett időpont előtt az ingatlanban a lejárt vagy az ebben az évben lejáró hitelességű HMV órák cseréje már megtörténjen. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a lejárt hitelességű órák cseréje és a rádiómodulok beszerelése, üzembehelyezése nem egyidőben történik, erre a munka ütemezése miatt nincs lehetőség.

A fentiekre való tekintettel kérjük azon fogyasztóinkat, akik kaptak tájékoztató levelet arról, hogy 2022. december 31. napjával lejár a melegvízmérő órájuk hitelessége, az óracseréről mielőbb gondoskodni szíveskedjenek.

Igény szerint a TiszaSzolg 2004 Kft. karbantartó csoportja a vízóracserét teljeskörű ügyintézéssel – utólagos számlázással – vállalja. Amennyiben Társaságunkkal kívánja lecseréltetni a vízmérő órát (órákat) úgy időpontot kell egyeztetnie kollégáinkkal a 06-70-333-7484 telefonszámon munkaidőben 6:00 – 14:00 óra között.

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket megköszönve.

TiszaSzolg 2004 Kft.