Tájékoztatás túlfizetés visszafizetéséről

Tájékoztatjuk Fogyasztóinkat, hogy a 216/2023. (VI.1.) Korm. rendelet a következőképpen módosította a 157/2005. (VIII.15.) Korm. rendelet 3. mellékletének 20.3. pontját 2023. szeptember 01. napjától:

„20.3. A távhőszolgáltató jogosult a felhasználó lejárt tartozásába beszámítani az elszámolás vagy a számlakifogás eredményeképpen jelentkező túlfizetés (e pont alkalmazásában a továbbiakban: túlfizetés) összegét. A túlfizetés összegét a távhőszolgáltató a felhasználó következő számláiban akkor számolhatja el, ha a felhasználó eltérően nem rendelkezik. A távhőszolgáltató szerződésszegés miatt felmerülő fizetési kötelezettségét a felhasználó lejárt tartozásába beszámíthatja, valamint a felhasználó következő számláiban elszámolhatja.”

A fentiek értelmében 2023. szeptember 01. napjától csak azon fogyasztóink részére fizetjük vissza az esetlegesen keletkezett túlfizetést, akik arról külön rendelkeznek. Ezt megtehetik ügyfélszolgálati időben Társaságunk ügyfélszolgálati irodájában, valamint írásban a honlapról letölthető, nyilatkozat túlfizetés kifizetéséhez megnevezésű nyomtatvány megküldésével. A nyilatkozatot postai vagy elektronikus úton is megküldhetik Tásaságunk részére.

Levelezési cím: TiszaSzolg 2004 Kft 3580 Tiszaújváros Tisza út 2/F.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az elektronikusan megküldött nyomtatványokat is kérjük aláírni.